Zavádza sa špecifikácia veľkosti a vlastností drôteného pletiva

Už v 40. rokoch 20. storočiacement drôteného pletivasa začali používať v lodiarskom priemysle.V súčasnosti sa nepoužíva len na stavbu lodí, ale aj široké spektrum koncernov.Je dobre známe, že voľný oxid vápenatý v cementovom slinku ovplyvňuje stabilitu, pretože voľný oxid vápenatý po vytvrdnutí cementu začína hydratovať, objem jeho vodných miliárd produktov (hydroxid vápenatý) sa zväčší 1,5 až 2,0-krát, takže prasknutie cementového tvrdnúceho telesa, čo má za následok zlú stabilitu cementu.

cement drôteného pletiva

Preto sa dá uvažovať, že ak voľný oxid vápenatý pri tvrdnutí cementu bude v budúcnosti nedostatok hydratácie, nebude to spôsobovať problém so zlou stabilitou cementu.Relevantné údaje ukazujú, že vplyv voľného oxidu vápenatého v sušiarskom popole na stabilitu je oveľa slabší ako vplyv voľného oxidu vápenatého v slinku.Je možné vidieť, že rýchlosť hydratácie dvoch druhov voľného oxidu vápenatého je rozdielna.Rýchlosť hydratácie voľného oxidu vápenatého v popole z pece je rýchla.Jedným z dôvodov je, že teplota ohrevu popola v peci je nižšia ako teplota slinku a popol v peci je v stave mierneho horenia.Oxid vápenatý horiaci svetlom sa ľahšie hydratuje ako oxid vápenatý kalcinovaný pri vysokej teplote.
Obklad je menej v stave zabalenia.Obsah voľného oxidu vápenatého v popolčeku z pece je vysoký a ľahko sa hydratuje na výrobu hydroxidu vápenatého s malou špecifickou hmotnosťou, čo tiež ovplyvňuje jeho zrážací účinok v cirkulujúcej vode.Používa sa v stavebníctve, hydraulickom inžinierstve, štruktúra výrobkov a drôtené pletivo je ~ zloženia oceľového pletiva cementového materiálu, je to pružný vystužený materiál, rovnomerné rozloženie v krehkých materiáloch (cementová malta), Taiwan to s cementovou maltou , sila, keď sa deformácia spoja, s li navzájom ovplyvňujú, dáva plnú hru vlastnostiam kompozitného materiálu. Vytvára sa niekoľko druhov kompozitov s vynikajúcimi vlastnosťami.


Čas príspevku: 30-07-21